Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Klimatsynda!" by Mattias Goldmann * Book PDF Kindle ePub Free

Klimatsynda!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Klimatsynda!
  • Author : Mattias Goldmann
  • Release Date : January 22, 2020
  • Genre: Earth Sciences,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 1284 KB

Description

Mattias Goldmann Ă€r en av landets mest inflytelserika klimatprofiler. I sin nya, syndigt optimistiska bok visar han hur vi en gĂ„ng för alla kan lyckas med utmaningen att rĂ€dda klimatet. Under alla Ă„r av opinionsbildning har han och andra klimatdebattörer fokuserat pĂ„ uppoffringar och försakelser, att ”vi mĂ„ste byta livsstil för att rĂ€dda klimatet”. DĂ€rmed har de hela tiden skickat en signal att det som Ă€r ohĂ„llbart och dĂ„ligt för klimatet egentligen Ă€r roligare och mer attraktivt. Den signalen – menar Mattias Goldmann – Ă€r det dags skrota. För det Ă€r ju trots allt mĂ€nskligt att lusta och synda …
Mattias Goldmann gÄr dödssynd för dödssynd igenom de skarpaste argumenten, de bÀsta exemplen pÄ lyckade hÄllbarhetsprojekt frÄn runtom i vÀrlden och de roligaste utmaningarna vi alla kan ta oss an för att tillsammans stÀlla om en gÄng för alla. Detta Àr en bok som Àr lika angelÀgen och anvÀndbar för privatpersoner som företag och organisationer frÄn lokal till global nivÄ.
I ett lĂ€ge nĂ€r vi pĂ„ allvar insett att vĂ„rt samhĂ€llsbygge Ă€r vĂ€ldigt sĂ„rbart Ă€r det hög tid att byta angreppssĂ€tt nĂ€r vi tar oss an den största utmaningen. NĂ€r vi kommer ur det rĂ„dande undantagstillstĂ„ndet har vi en historisk chans att byta taktik. Med en optimistisk och hoppfull retorik Ă€r chanserna att fĂ„ alla med pĂ„ tĂ„get plötsligt större Ă€n de nĂ„gonsin varit. Mattias Goldmanns Klimatsynda! Ă€r en positiv tankemodell och ett klimatupprop just för alla som vill börja kĂ€nna hopp och lust inför den enorma, gemensamma utmaningen att vĂ€nda utvecklingen och rĂ€dda planeten. Det klarar vi bara om vi vĂ„gar tĂ€nka om, tĂ€nka tvĂ€rtom och tĂ€nka: Vad skulle hĂ€nda om …?


Ebook Download "Klimatsynda!" PDF ePub Kindle